SHOWCASES

kast et blik over mine cases

Tag et kig på de projekter som vi har/er involveret i, og lad dig evt. inspirere til dit næste projekt som vi givetvis kan hjælpe dig igang med - og/eller helt i mål.  

NAVN / TrÆls
HVAD/ Selvopstartet iværksættervirksomhed med fokus på bæredygtig produktion, bymiljøer & koncepter. Hovedtemaerne er upcycle, recycle og et cirkulært kredsløb.
ROLLE / Ejer
HVOR / Compas, Hedensted

NAVN / Brainwash
HVAD Selvopstartet iværksættervirksomhed der arbejder på udvikling af forretningsmodeller på FN's 17 Verdensmål. Grundstenene skal lægges for en bæredygtig udvikling & fremtid.
ROLLE / Ejer
HVOR / Compas, Hedensted

NAVN / Håndslag
HVAD / Selvopstartet iværksættervirksomhed der arbejder med grøn, mediegrafisk formidling af alle grafiske materialer, der skal laves for både AKJ, TrÆls, Compas, Brainwash mv.
ROLLE Ejer
HVOR / Compas, Hedensted

NAVN / Compas
HVAD / Medvirkende bag udviklingen af konceptet og forretningsmodellerne til erhvervshuset Compas, i  Hedensted. Et samlingspunkt for iværksættere i cirkulære partnerskaber. Høj fokus på bæredygtighed.
ROLLE / Hovedaktør
HVOR / Compas, Hedensted

NAVN / ReDo
HVAD / En platform for genbrug, rest- og spildmaterialer til videresalg og genanvendelse. Både for lokale kommuner, andre iværksættere og virkosmheder, der kan genanvende materialerne.
ROLLE Konceptudvikler
HVOR Compas, Hedensted

HVAD / AKJ kan afholde oplæg, workshops eller lign. for din virksomhed, institution, arbejdsplads mv. AKJ kan eks. snakke om brugen af FN 17 Verdensmål, cirkulær økonomi, bæredygtighed og egne virksomheder.
ROLLE Hovedaktør
HVOR / Alle steder

HVAD / Butikscenter
ROLLE Samarbejdspartner & projektudvikler i forskellige sammenhænge og projekter. Eks. konceptet "A Million Flowers", hvor der var fokus på genanvendelse og bæredygtighed. Institutioner samlede og malede papblomster, som blev udstillet i butikscenteret.
HVOR Horsens

HVAD / Kommune
ROLLE Samarbejdspartner & projektudvikler i forskellige sammenhænge og projekter. Eks. udviklingen af Erhvervshuset "Compas" for produktionsvirksomheder med fokus på cirkulære partnerskaber,  cirkulær økonomi og bæredygtig-hed; en grøn omstilling.
HVOR / Hedensted

HVAD / Kommune
ROLLE Samarbejdspartner & projektudvikler i forskellige sammenhænge og projekter. Eks. "VM i Sæbekasseløb", hvor der var fokus på genanvend-else og bæredygtighed. Institutioner byggede og dystede i egne racerbiler op og ned ad strøget i Vejle midtby.
HVOR / Vejle

HVAD / VIA University College
ROLLE Samarbejdspartner ifht. rekruttering af unge, dygtige iværksættere og samarbejde omkring foredrag, oplæg, workshops og lign.
HVOR Horsens, Herning, Aarhus

HVAD / Kommune
ROLLE Samarbejdspartner ifht. opbygning af Bropas - en ny udgave af erhvervshuset Compas, Hedensted. AKJ hjælper med strukturering, strategi og udformning.
HVOR Holstebro

Skal du på listen af vores showcases?
Så sig endelig til! Kontakt her